En compliment amb el deure de la informació recollit a l’article 10 de la Ley 34/2002, de l’11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico (LSSICE), el propietari de la web l’informa del següent:

  • Denominación social: Pharmaceutical Digital Solutions S.L.
  • NIF:
  • Domicili: C/ Poca Farina, 2 – 2, 1, 17130 – L’Escala (Girona)

Amb els límits establerts en la llei, Pharmaceutical Digital Solutions S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Pharmaceutical Digital Solutions S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, perquè es tracta merament d’un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’internet de Pharmaceutical Digital Solutions S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Pharmaceutical Digital Solutions S.L. no pot controlar. Per tant, Pharmaceutical Digital Solutions S.L., no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web són propietat exclusiva de Pharmaceutical Digital Solutions S.L o dels seus llicenciands. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Pharmaceutical Digital Solutions S.L.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Pharmaceutical Digital Solutions S.L ofereix a través de l’espai web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En cumpliment del que està establert en Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Pharmaceutical Digital Solutions S.L amb el fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-lo de les millores de la pàgina Web.

L’informem que també tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de manera gratuïta mitjançant un mail a: marketing@phds.cat o a la direcció C/Poca Farina, 2 – 2, 1, 17130 l’Escala (Girona)

Avís legal web phds.cat

REV: 20.3009

Torna a la pàgina d’inici

SpainCatalan