Imagina’t despertar-te al matí i haver guanyat cèntims mentre dormies.
Els ingressos passius són el somni de tot empresari. I nosaltres ho posem al teu abast.
Amb el robot Smartmed de PhDS, et podem oferir un sistema de venda automàtic – Farmaself 24h – amb el que podràs vendre productes de parafarmàcia encara que tinguis la farmàcia tancada.

Sense feina addicional, podràs obtenir ingressos considerables, sobretot si la teva farmàcia està en un lloc ben situat. La venda de 24h encara està poc exhausta i diferenciaràs la teva farmàcia de les competències que puguis tenir per la zona.

La instal·lació és relativament senzilla un cop instal·lat el robot, i pot promoure les teves vendes convertint-se en un més a més simpàtic.PROGRAMA FARMASELF 24h INTUÏTIU I PERSONALITZABLE

El programa incorporat en el servei Farmaself 24h ha sigut dissenyat expressament per ser fàcil de navegar i intuïtiu. Permet canviar d’idioma i classificar els productes en categories perquè els teus clients no tinguin dificultats a l’hora de fer-ne ús i els sigui més senzill afegir productes a la cistella per acabar la seva compra.

El programa és personalitzable i l’adaptarem a les teves necessitats, ja que ningú coneix el teu client millor que tu.


Ús tàctil

L’aplicació de la pantalla és molt senzilla d’utilitzar. El seu funcionament és similar al d’una aplicació mòbil.

Tria els productes que vols vendre amb farmaself 24h

  • Podràs triar els productes que vols vendre en el servei de 24h
  • Els podràs classificar perquè sigui més fàcil trobar productes

Disseny i productes personalitzables

Els nostres programadors han creat el programa des de zero. Això ens permet canviar i configurar-lo al teu gust i segons les teves preferències

Productes destacats al farmaself 24h

Si saps quins són els productes més demanats o creus que certs productes necessiten promoció, els pots destacar a la primera pàgina per augmentar-ne la venda.

Múltiples idiomes

Sobretot en zones turístiques o properes a fronteres, tenir un programa en múltiples idiomes facilitarà la venda

Organitzada

Els productes estan classificats per categories. D’aquesta manera el teu client trobarà més fàcilment el que està buscant


CONEIXEMENT I CONTROL DEL FARMASELF 24H

Una cosa és el programa de venda, l’altre completament diferent és el programa que controla el que s’ha venut al llarg del dia.
Amb la instal·lació del farmaself 24h, s’inclou un programa CMR molt senzill d’usar que controlarà totes les vendes fetes del robot.

Múltiples usuaris

El programa de Farmaself 24h

Pots crear diferents usuaris per al programa per atribuir diferents rols als teus treballadors i limitar el seu accés administrador a les diferents seccions.

Comandes realitzades

En aquest apartat podràs veure les vendes que ha realitzat el terminal amb tots els seus detalls: import total, productes adquirits, hora i data de la compra…

Articles

Aquí trobaràs el llistat de tots els teus productes i podràs introduir-ne de nous i modificar-ne el preu en qualsevol moment.

Categories

Perquè sigui més senzill trobar els articles dins el terminal de venda, aquests s’organitzaran en categories. Aquí podràs modificar-ne la imatge que es veurà a la pantalla, el seu nom i els articles que en formen part.

Llistats de ventes i productes al Farmaself 24h

Estadístiques

T’ajudarà a veure els productes que més demanda tenen els que no tenen tant d’èxit. Així podràs adaptar l’estoc de productes en funció de la seva demanda i tenir sempre els productes necessaris carregats.

Llistats de ventes i productes al Farmaself 24h

Informes

Podràs imprimir informes de vendes per determinar quins horaris són més rendibles, quan genera cada mes la venda 24 h i altres tipus d’informació rellevant per a tu.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES I REQUISITS DE FARMASELF 24h

Farmaself 24h

Per a poder instal·lar un punt de venda farmaself 24 h juntament amb el robot de farmàcia, cal que el robot estigui darrere d’una paret externa que tingui accés per als clients.

Requisits mínims

  • Espai adjunt al robot amb accés a un carrer transitat o de fàcil accés i visible
  • Amplada mínima disponible de 60cm d’amplada
  • L’altura mínima ha de ser de 80cm.
  • A partir de les mesures mínimes es pot de mida personalitzada segons el que necessitis.

Farmàcia

Què et sembla?

No és un duo perfecte el robot amb la màquina de 24 hores?

Descarrèga’t el catàleg de PhDS


Smartmed Robot

Tens dubtes?
Vols veure el robot en marxa?
Estàs preparat per descobrir el món de la robòtica?

Posa’t en contacte amb nosaltres

Troba’ns a la nostra pàgina de LinkedIN

SpainCatalan