T’ha agradat el que has vist i t’agradaria rebre el Catàleg PDF de PhDS?

Potser ho vols compartir amb algú?

Omple el formulari següent i t’enviarem el catàleg de Phds del robot Smartmed i el Farmaself 24h al teu correu electrònic.

Activa també la casella per rebre la nostra Newsletter! Així estaràs al corrent de totes les novetats i esdeveniments que es produeixin relacionats amb el Robot Smartmed i Farmaself 24, a més dels productes nous que estem desenvolupant per facilitar la feina a tu i la teva farmàcia.

I tranquil, les teves dades amb nosaltres estaran segures i no seran compartides amb tercers. Sempre que vulguis podràs cancel·lar la teva subscripció i deixar de rebre les informacions.

No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció
Catàleg Phds

Vols rebre el nostre catàleg?

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso

Robot de farmàcia - Demana veure'l en acció


Si t’estimes més tenir un catàleg en mà de paper, cap problema! Posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari de contacte i t’enviarem o et portarem en persona un catàleg imprès amb tota la informació que necessites!

Contacte Phds

També ens pots seguir a LinkedIN!, on trobaràs informació d’última hora sobre el robot i esdeveniments relacionats!

SpainCatalan