Que estàs pensant en fer reformes o millores a la teva farmàcia i en instal·lar un robot?

Has vist altres farmàcies o parlat amb companys farmacèutics i t’han explicat que han instal·lat un subministrador de medicaments?

No saps si realment ho necessites?

Si has donat voltes al tema i estàs insegur de si tirar endavant aquesta inversió, deixa’m dir-te que no estàs sol. Un robot o sistema automàtic de subministrament de medicaments no és una inversió econòmica. És una decisió que vol ser ben pensada.

Que millor que mirar totes les coses que aquesta inversió canviarà un cop l’hagis adquirit? Deixa’m ajudar-te en aquest llistat de coses i veuràs què és el que et perds en triar un altre tipus de robot, que no sigui el Smartmed robot i quines millores inesperades pot portar a la teva farmàcia.

Quines millores et portarà el robot un cop instal·lat a la teva farmàcia?

#1 – No perdràs medicaments

Una situació inevitable en una farmàcia tradicional són les errades en l’emmagatzematge dels productes. Un medicament que habitualment hauria de ser en un calaix concret ha sigut guardat en un altre més enllà. Al programa de gestió apareix en estoc, però ningú el troba. Perdem el temps, ens posem nerviosos o potser inclús hem d’enviar el client a un altre establiment perquè no el trobem. Unes hores més tard apareix el producte en una altra estanteria o calaix. Massa tard.

Això en una farmàcia és una pèrdua de temps i de recursos.

Amb un robot com el Smartmed Robot, aquest problema queda resolt, ja que el mateix robot guarda els medicaments en els seus calaixos i té un registre on estan guardats. No es perden medicaments i no s’han de buscar.

Els calaixos de recàrrega és una de les millores a la teva farmàcia gràcies al robot Smartmed de Phds

#2 – No et caducaran medicaments

Una altra situació evitable en una farmàcia és la caducitat dels productes. Habitualment els productes més vells se situen a davant, i les noves comandes al darrere per anar agafant els de caducitat més pròxima primer. Però aquesta tasca també pot quedar alterada per presses o per desconcentració del personal i provocar així la pèrdua del producte.

Quina manera de perdre cèntims!!!

Amb un sistema automatitzat com un robot, el sistema d’entrega de producte, tria sempre primer el producte que ha entrat primer en estoc, assegurant així també que és el producte de més antiguitat i procurant que no es caduquin els productes a les estanteries.

#3 – Menys cues

Sobretot en farmàcies amb alt volum de vendes hi ha moments en què hi ha certa saturació a l’hora d’atendre el client. Sigui perquè algú té més dubtes o perquè no troba les monedes que necessita per fer el pagament, la farmàcia s’emplena de gent.

No. Malauradament, el robot no podrà solucionar aquests dubtes del client ni trobar-li les monedes. Però qui sap? Potser en un futur pròxim també podem ajudar-vos amb això.

El que sí que podrà fer és entregar els medicaments de forma ràpida al taulell, – el Smartmed robot tarda aproximadament 8 segons – evitant al personal haver-se de desplaçar. D’aquesta manera, els clients que sí que saben el que necessiten i només venen a comprar un medicament concret, poden ser despatxats en menys d’un minut.

Les rampes d'entrega del robot de farmàcia Smartmed de Phds és una de les millores

#4 – Més temps

Qui no vol més temps?

El temps diari és l’únic recurs que tots disposem de manera igual. Rics i pobres, grans i petits, tots tenim 24 hores per repartir-los com millor ens convingui.

Doncs el robot Smartmed et dona molt de temps! Qui ho diria?

I no, aquesta vegada no (només) parlem dels 8 segons d’entrega de producte que t’estalvien un viatge d’almenys 30 segons al magatzem per anar a recollir-lo… Estem parlant de molt més temps en general.

El nostre robot ve amb el sistema de recàrrega automàtic integrat! Així tu només hauràs de posar els productes a les rampes dissenyades per aquesta funció i el robot en el seu temps lliure registrarà el producte i el guardarà al magatzem. Potser aquesta serà una de les teves millores de farmàcia preferides que et dona el robot, perquè mentrestant tu pots estar atenent clients, demanant productes o traient la pols de les estanteries. Feines que sense el robot hauries de fer després d’entrar tot el material!

Robot de farmàcia - Demana veure'l en acció

Vols rebre el catàleg de PhDS?

No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso

robot smartmed de PhDS

També ens pots seguir a LinkedIN per estar al corrent de totes les novetats de PhDS i el Smartmed Robot


#5 – Menys robatoris.

Un hábit tant antic com el comerç són els robatoris.

Quantes vegades t’has adonat que en anar a buscar un medicament al magatzem has tornat i t’ha desaparegut alguna cosa de la farmàcia que no has venut? O potser te n’adones en comprobar els estocs de productes?

És molt emprenyat. Algú t’ha reduit ingressos i causat despeses mentre tu estaves distret fent la teva feina.

El robot no és una càmara de vigilància, ni es converteix en un Dr Gadget per atrapar al delincuent. Però el que sí et dona el robot és més temps al taulell i en consecuencia menys oportunitats als lladres d’allargar la mà. Si tens els ulls alertes, no et podran robar més material.

#6 Marcaràs la diferència

Una farmàcia és un servei a la població; entrega de medicaments descoberts per a millorar el seu estat. Però no deixa de ser també una botiga. Una botiga que ven solucions i productes.

El robot és un atractiu per a la teva farmàcia! Però això només s’aplica al Smartmed Robot amb la seva estètica i estil entregant els productes.

No ens enganyem! Ens agraden les coses diferents i ens agrada veure com funcionen les noves tecnologies i si realment són com a les pel·lícules i documentals. Ara mateix estem fascinats per la robotització i tots els nous invents que tenim a la nostra disposició. El robot tindrà un efecte similar.

En instal·lar un robot com el nostre, amb les pantalles a la farmàcia per ensenyar al client el que està passant darrere la paret de la comporta de subministrament o inclús – si existeix la possibilitat – amb una finestra directa al robot, el teu client estarà encantat. Tindrà una distracció mentre espera el medicament. I voldrà tornar. Perquè la teva farmàcia serà diferent de les altres. La teva farmàcia serà un esdeveniment.

Pantalla cara al públic - millores de la farmàcia amb el robot PhDS

#6 Vendràs més productes

En tenir més clients recurrents augmentaran les vendes, però no només per això. En tenir al robot ocupant-se de l’entrega dels productes, tu podràs dedicar el temps estalviat en parlar amb el client i a conèixer millor els seus problemes i preocupacions de salut.

Així podràs donar-li solucions que tinguis al teu abast; Mal estar de ventre? Uns probiòtics. Constipats constants; Jalea real o un suplement de vitamínic. Ajudaràs al teu client i a la vegada et convertiràs en un comercial de productes que normalment no haguessis pogut saber que necessita.

Però a més, si també instal·les un Farmaself 24, vendràs productes les 24h sense haver d’estar present o tenir la farmàcia oberta, perquè el robot t’atendrà totes les peticions. Així mentre dorms seguiràs produint ingressos i atenent els teus clients. Dormir es convertirà en una tasca doblement productiva! Llegeix aquí perquè els clients utilitzen el servei de 24h i com els ajudes.

Veritat que sorprèn totes les millores que dona instal·lar un robot a la teva farmàcia?

Aquestes 6 millores són les més generals que hem descobert nosaltres en instal·lar el robot en una farmàcia. Però segurament tu en descobriràs més quan l’hagis instal·lat a la teva.

Encara tens dubtes? Posa’t en contacte amb nosaltres! Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre totes les preguntes que tinguis

Contacte Phds
Categories: PhDS SmartMed

SpainCatalan