És tan important tenir un robot eficaç com ho és el programa de gestió que hi ha darrere. A PhDS hem optat per un programari senzill i de fàcil ús per simplificar encara més la tasca d’introduir medicaments al magatzem del robot.

Perquè, qui vol un programa que necessites hores per entendre i que ens faci cometre errors continuadament?

Les aplicacions i programes darrere les eines que ens faciliten la feina i ens estalvien temps, no poden boicotejar la seva funció amb un programa excessivament complicat i de funcions innecessàries. Encara menys un robot com el SmartMed que et portarà millores esperades i millores inesperades.

Programa del robot de fàcil ús.

El programa darrere del SmartMed Robot és un programa directe, clar i fàcil d’entendre. T’ajudarà a introduir els medicaments, llegir llistats d’articles i a trobar-ne la ubicació en pocs clics. La part interessant del robot és el control d’estoc i l’enllaçament amb el programa de gestió i aquestes són les tasques en les quals centrem els processos.

Programa del Robot SmartMed - llistat de productes

Instruccions d’introducció del medicament

A l’hora d’introduir el medicament, no es pot perdre el temps que ens fa guanyar el robot. Per això, la inserció de productes al magatzem del robot es converteix en una tasca tan fàcil que fins i tot la pot fer una criatura.

En el cas de la introducció manual de productes, la mateixa pantalla instal·lada a l’exterior del robot t’anirà indicant les instruccions a seguir en el procés. En cada moment et dirà quin és el pas que has de realitzar, acabant amb la il·luminació del canal d’entrada correcte.

Per a la introducció automàtica no cal fer res més que inserir els productes a les rampes i el robot es posarà en marxa per guardar-los.

Programa del robot SmartMed - instruccions d'inserció de productes

S’enllaça amb qualsevol programa de gestió de farmàcia

El que també ens importava a PhDS, era poder utilitzar el robot amb qualsevol programa de gestió de farmàcia. Per què? No volem que tu t’adaptis al robot. Volem que el robot s’adapti a tu.

Enllaçant el robot al teu programa de gestió habitual, evitem que t’hagis d’acostumar a un sistema completament nou o fer-te canviar un programa al qual ja t’has acostumat i que en coneixes tots els processos.

Per això, tinguis el programari que tinguis, tindràs al robot per ajudar-te.

Programa del Robot SmartMed - ubicació visual del producte

Indicador exacte d’ubicació dels productes

Amb la gran quantitat de calaixos que té el robot i la possibilitat de guardar fins a 7000 productes, és una necessitat bàsica saber on es troben els medicaments en cas de requerir-ne la retirada manual.

El robot no només disposa d’un llistat amb la ubicació exacte d’armari i calaix; també disposa de mapes exactes amb la ubicació de cada medicament dins de cada calaix. D’aquesta manera no hauràs de parar el robot llargues estones per trobar el que busques. Ho pots localitzar al programa mentre el robot fa la seva feina i obrir-ne la porta només per anar directament a retirar el producte.

Procés ràpid, sense parades innecessàries i fàcil.

Programa del Robot SmartMed - ubicació del producte

Filtre de dades

De vegades només volem trobar un tipus determinat de medicaments o productes. El programa del robot permet consultar llistats i informes detallats aplicant filtres a qualsevol de les dades introduïdes sobre el medicament.

Així doncs, podràs buscar, per exemple, medicaments retirats del mercat amb pocs clics, imprimint el llistat i retirant-los a mà (amb la ubicació) o donant ordres al robot que els retiri per la rampa de la farmàcia.

Les dades a filtrar poden ser dates de caducitat, noms de productes, data d’inserció al robot, per calaixera, calaix, etc.

Exportació de dades del programa del robot

Per tenir total control de l’estoc o revisar certes característiques, el programa del robot permet imprimir directament tant llistats filtrats com llistats complets dels productes desats a les calaixeres del robot. Però a vegades ens cal també tenir-ne versions digitals; per inserir-les en un altre tipus de programari o simplement enviar-les a algú. Per això també hi ha la possibilitat de crear els llistats en versió .pdf o .csv (full de càlcul).

Ara que ja has vist que el robot no requereix coneixements informàtics avançats, per què no t’animes a veure com funciona en persona? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Contacte Phds
Robot de farmàcia - Demana veure'l en acció

Vols rebre el catàleg de PhDS?

No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso

robot smartmed de PhDS

També ens pots seguir a LinkedIN per estar al corrent de totes les novetats de PhDS i el Smartmed Robot

Categories: PhDS SmartMed

SpainCatalan