T’estàs preguntant si instal·lar un robot a la teva farmàcia? No saps si és el millor moment? Des de PhDS creiem que hi ha moments que són malgastats si no es considera la possibilitat.

Però també entenem que un robot de farmàcia és un gran canvi i una inversió considerable; el moment ha de ser ben pensat. No sempre ens trobem preparats per a fer aquest tipus de canvi: pot ser perquè tenim por, perquè no tenim la certesa econòmica necessària o simplement perquè creiem que no ho necessitem.

Alguns dels beneficis d’instal·lar un robot ja tels hem explicat, i és una bona manera de començar a plantejar-te si és una inversió que realment et pots permetre no fer. Ara et volem parlar del moment. El moment ideal sempre és el present… Consid

Sense més preàmbul;

Els 7 Millors moments per a instal·lar un robot de farmàcia

En obrir una farmàcia nova

Aquest és un moment, potser molt evident, per a prendre la decisió d’adquirir un robot de farmàcia. No tothom està disposat a fer grans inversions al inici del seu negoci, però és un moment clau.

Si obres una farmàcia nova en un poble o ciutat, sempre atrauràs clients per la curiositat innata de l’ésser humà. Però convertir aquests clients en recurrents ho aconseguiràs diferenciant-te d’entrada de la teva competència.

En el cas de les farmàcies, moltes vegades la nostra decisió com a client es basa en la seva ubicació; ens ve de camí, vivim a la vora o està a prop d’algun lloc on habituem anar. Però en molts casos decidim una farmàcia recurrent per l’atenció rebuda o pel que la fa diferent dels altres.

Instal·lar un robot com el SmartMed és una diferència molt rellevant. No només et donarà més temps per donar una atenció més personalitzada… Qui no vol veure els progressos de la tecnologia que ens envolta i descobrir com podem incorporar robots al nostre dia a dia? És interessant, és modern, és el que fins ara consideràvem Ciència-ficció!

Quan instal·lar un robot de farmàcia

Estàs pensant a contractar personal

Si estàs pensant a contractar algú més per treballar a la teva farmàcia vol dir que estàs tenint molta feina. Això és un bon senyal i és ideal per incorporar a la teva plantilla -no només la persona nova – sinó també l’ajudant en les tasques que aquesta persona i els seus companys han de fer.

El robot no pretén substituir el teu personal, no atendrà els clients i no es guanyarà mai la seva confiança com ho pot fer un ésser humà empàtic i atent. Però donarà el temps al teu personal per poder atendre al client, escoltar-lo, aconsellar-lo i guanyar-se la confiança de les persones que acudeixen a la vostra farmàcia i fer-los retornar la pròxima vegada que necessitin alguna cosa.

Estàs plantejant fer reformes a la teva farmàcia

Ja fa anys que tens una farmàcia, potser inclús és una herència familiar, però estàs preparant-ho tot per modernitzar-la i adaptar-la físicament al que s’espera avui en dia d’una farmàcia. És un bon moment per a considerar instal·lar un robot perquè podràs canviar a la vegada tota la distribució per ajustar-la al que necessites per fer-la una farmàcia automatitzada! Tindràs, per exemple, la possibilitat d’ubicar el robot a prop d’una paret exterior i recuperar la inversió mentre estàs dormint, amb la venda del FarmaSelf 24.

Ja posats a invertir, almenys fer-ho bé i aprofitant totes les oportunitats que ens porta!

Robot de farmàcia - Demana veure'l en acció

Vols rebre el catàleg de PhDS?

No hem pogut validar la subscripció
S’ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso

robot smartmed de PhDS

També ens pots seguir a LinkedIN per estar al corrent de totes les novetats de PhDS i el Smartmed Robot

Tens ganes de fer canvis

Som éssers d’hàbits i de rutines, però això de vegades es pot fer horriblement monòton i avorrit. Tot i que també ens fan por, els canvis bruscos en certs funcionaments del nostre dia a dia porten nous aires i aspiracions i tornen emocionant el que considerem avorrit a part d’inspirar-nos a millorar altres aspectes de la nostra vida.

Si estàs un xic cansat de despertar-te cada dia per anar a fer el mateix, un canvi com el robot no només et portarà novetat, també es convertirà en un impuls per al teu negoci i les teves ganes de treballar.

Necessites reinvertir i reforçar el teu negoci

Els negocis i les empreses hi són per fer cèntims. Però els grans homes de negocis tenen una cosa molt clara; perquè el teu negoci floreixi o sigui capaç d’augmentar i créixer… has de invertir-hi. De vegades és amb un augment de personal, de vegades és canviant-ne l’estètica o encarant-lo a nous mercats (per exemple l’online).

Una bona manera d’invertir en la teva farmàcia és modernitzant el seu funcionament i fent-lo més efectiu i productiu. Un robot com el SmartMed et farà més que això i serà una inversió més que gratificant.

Et cal diferenciar-te de la competència

Tens una farmàcia a la ciutat o en un poble gran i la competència s’està emportant gran part dels teus clients o estàs notant baixades a les teves vendes.

Has de tornar a atraure a la gent del poble o de la ciutat al teu local per poder tornar o inclús superar les vendes anteriors. Com ho pots fer? Fent alguna cosa que els altres no han fet.

Avui en dia moltes farmàcies s’estan modernitzant i automatitzant el seu magatzem per tots els beneficis que això comporta, però qui de la teva competència té un braç robòtic que els fa l’entrega del seu medicament? Pocs. Els sistemes que hi havia disponibles fins ara són tots sistemes no tan visibles ni tan curiosos d’observar com ho és el nostre robot.

Instal·lant un robot de SmartMed tindràs una farmàcia moderna, però a més ho faràs d’una manera visible i molt atractiva! Els teus clients – gràcies a pantalles instal·lades a la zona del taulell – podran veure com el robot obre els calaixos i extreu el seu medicament. Veuran el futur.

Estàs col·lapsat de feina i necessites centrar-te en coses més importants

Aquest motiu et pot semblar contradictori, però no ho és. Instal·lar un robot pot remoure una mica el teu dia a dia mentre s’està col·locant. Un cop instal·lat i entès el seu funcionament (molt i molt fàcil) tindràs molt més temps entre mans i podràs enfocar-te en allò que realment necessites concentrar-te; projectes a llarg termini, ampliació del teu negoci, contractació de personal, formació… El que sigui.

El robot serà capaç d’alliberar-te de moltes feines reiteratives i repetitives i et crearà una font d’ingressos passiva si també decideixes instal·lar el FarmaSelf 24; més ingressos treballant les mateixes hores. A part dels serveis exclusius que donaràs al teu client. Llegeix més aquí.

Què et sembla?

Si et trobes en alguna de les situacions anteriors, considera seriosament instal·lar un Robot de farmàcia com el SmartMed. Impulsa el teu negoci i anima’t a l’aventura de formar part de la revolució del mercat farmacèutic!

Contacte Phds
Categories: PhDS SmartMed

SpainCatalan