Actualment, és habitual veure farmacèutics que fan el pas cap a l’Automatització de les seves farmàcies. Les problemàtiques per a gestionar l’estoc, la revisió dels productes caducats i els errors que es creen en la dispensació dels medicaments ha portat a adaptar les noves Tecnologies de la Robòtica en aquest sector.
L’automatització de la farmàcia fa que puguem ser molt més eficients, competitius i rendibles amb l’activitat diària, tant per a gestionar internament la farmàcia com de cara al públic.

Emmagatzematge a través de sistemes no automatitzats

Els magatzems amb prestatgeries tradicionals no són la solució més òptima actualment, ja que tenen molts inconvenients. Els farmacèutics han de dedicar molt de temps per a la dispensació del medicament, col·locació, els controls d’estoc i de les caducitats.
Els models de gestió tradicionals no responen a les exigències d’avui i no poden garantir una resposta competitiva.

Deixa’t sorprendre el nostre robot SmartMed

El nostre Robot de Farmàcia t’ajudarà a millorar la gestió del teu magatzem i reduiràs les tasques repetitives de magatzematge i gestió de productes farmacèutics.

Zero errors en la dispensació.

És important per al farmacèutic estar segur del control que té de tot el producte que s’emmagatzema. Amb el robot SamartMed els processos de dispensació seran molt més ràpids permetent tenir un control total sobre la ubicació dels medicaments.

Una atenció al client com es mereix

En estalviar temps en la gestió del magatzem s’optimitzarà el servei al client. Donant una atenció més personalitzada i atenent les necessitats d’aquest. Aquest millor servei al client augmentarà les vendes, ja que major dedicació, major atenció a les seves necessitats.
A més, el client donarà molt de valor al tracte rebut.

Vols convertir el teu magatzem en un espai diferent i eficient? Us ajudarem a diferenciar-vos amb la resta de farmàcies.

Capçal robot de farmàcial
SpainCatalan